Waktu Perniagaan: Ahad-Khamis 8.00am - 5.30pm   |   Hubungi Talian : 012-6632147   |  
slide 1
Kecekapan Operasi

Operasi AL NURSHA adalah untuk menyampaikan pelbagai jenis produk termasuklah bahan termaju, komponen, alat peralatan, rangkaian dan perkhidmatan kepakaran luas kepada para pelanggan.

Tindakbalas Pelanggan

Kepuasan dan kegembiraan pelanggan adalah prinsip keutamaan kami dan memelihara semangat untuk bekerja dengan cepat,cekap dan cemerlang.

Kunci Matlamat

Memastikan kepuasan pelanggan dengan menyediakan produk dan perkhidmatan pada harga yang berpatutan.

Kepakaran Perkhidmatan

AL NURSHA telah diberikan kepercayaan oleh beberapa syarikat swasta dan agensi kerajaan untuk membekalkan mesin percetakan, alatan pejabat, barangan premuim serta lain-lain keperluan.

PENGHARGAAN PELANGGAN

Penghormatan, perhatian, dan perkhidmatan sebaiknya diberikan kepada semua pelanggan untuk memaksimumkan kepuasan pelanggan. Kami akan sentiasa berusaha untuk menyediakan perkhidmatan yang cekap dan pantas kepada pelanggan kami yang sentiasa menyokong kami. Kami akan memastikan setiap pelanggan gembira apabila berurusan dengan kami. Antara kategori pelanggan terdiri daripada sektor kerajaan.


SEKTOR KERAJAAN

alternative text

Hubungi Kami

Jika ada sebarang pertanyaan atau masalah yang dihadapi boleh hubungi AL NURSHA.Kepuasan anda adalah menjadi keutamaan kami.


Copyright © 2017 Al Nursha Sdn. Bhd. All Rights Reserved.