Waktu Perniagaan: Ahad-Khamis 8.00am - 5.30pm   |   Hubungi Talian : 012-6632147   |  
slide 1
Kecekapan Operasi

Operasi AL NURSHA adalah untuk menyampaikan pelbagai jenis produk termasuklah bahan termaju, komponen, alat peralatan, rangkaian dan perkhidmatan kepakaran luas kepada para pelanggan.

Tindakbalas Pelanggan

Kepuasan dan kegembiraan pelanggan adalah prinsip keutamaan kami dan memelihara semangat untuk bekerja dengan cepat,cekap dan cemerlang.

Kunci Matlamat

Memastikan kepuasan pelanggan dengan menyediakan produk dan perkhidmatan pada harga yang berpatutan.

Kepakaran Perkhidmatan

AL NURSHA telah diberikan kepercayaan oleh beberapa syarikat swasta dan agensi kerajaan untuk membekalkan mesin percetakan, alatan pejabat, barangan premuim serta lain-lain keperluan.

Produk Dan Perkhidmatan

Kami percaya bahawa setiap pelanggan adalah menjadi keutamaan kami yang banyak memberi sumbangan ke arah perniagaan. Oleh itu, perhatian dan perkhidmatan yang terbaik kepada semua pelanggan sangat penting untuk memastikan kepuasan pelanggan yang maksimum.

CIRI-CIRI PRO C7200SX EDISI SENI GRAFIK

Pencetak pengeluaran warna

 • Menghasilkan sehingga 85 cetakan seminit dalam warna
 • warna kelima boleh mencetak merah putih, jelas, merah jambu, berwarna kuning neon atau tidak kelihatan
 • Kualiti percetakan
 • Sokongan kertas yang meluas

 • blog image 4

  Penukaran dengan Stesen Colour 5th Ricoh

  Ingin mencapai rekaan yang lebih tinggi, atau menarik lebih ramai pelanggan dalam bidang kreatif? Tidak peduli apa matlamat anda, tonjolan putih, jernih, neon kuning dan neon berwarna Ricoh memberi anda kelebihan daya saing yang anda perlukan untuk menghasilkan kerja menarik yang memerlukan harga premium.  Meghasilkan kesan grafik dengan toner putih

  Membuka dunia kreatif untuk pelanggan sambil melindungi integriti imej pada substrat yang jelas dan gelap menggunakan Ricoh White Toner. Tidak seperti proses mengimbangi, White Toner adalah semua yang anda perlukan untuk mencapai liputan yang besar dan kesan grafik. Untuk menangkap perhatian adalah dengan mencetak warna putih pada substrat gelap untuk menghasilkan rupa yang unik dan mewah. Terapkan pada media metalik, meninggalkan teks latar depan yang ditemui untuk mensimulasikan dakwat logam pada halaman dan sebahagian kecil daripada kos.

  blog image 4


  RICOH PRO C7200X


  Hubungi Kami

  Jika ada sebarang pertanyaan atau masalah yang dihadapi boleh hubungi AL NURSHA.Kepuasan anda adalah menjadi keutamaan kami.


  Copyright © 2017 Al Nursha Sdn. Bhd. All Rights Reserved.